Selecteer een pagina

Medewerker Publiekszaken

Vaste Baan
Overheid

Gemeente Schiermonnikoog

Zoekt een medewerker Publiekszaken voor 20 – 24 uur per week.

WIE ZIJN WIJ?

Schiermonnikoog is met ongeveer 950 inwoners de kleinste gemeente van Nederland. Schiermonnikoog drijft in economische zin op toerisme met 300.000 gasten per jaar. Een groot deel van ons eiland heeft de status van Nationaal Park. Wij willen een goed voorzieningenniveau voor onze inwoners en gasten. Een uitdaging voor onze kleine, zelfstandige gemeente.

De ambtelijke organisatie bestaat uit 27 medewerkers die een goede dienstverlening aan onze inwoners en gemeentebestuur leveren. De meeste collega’s maken deel uit van de eilander gemeenschap. De lijnen tussen inwoners, bestuur en medewerkers zijn kort. Onze ambitie is ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk oplossen en dichtbij de mensen te staan.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een salaris van maximaal € 1.613,- (20 uur) of 1.936,- (24 uur) bruto per maand (max. schaal 6).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB met uitruilmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.
  • Een interessante werkplek met een dienstverband voor een jaar en de intentie om tot een vast dienstverband te komen.

WAT GA JE DOEN?

  • Jij maakt deel uit van het kleine team van de Publieksbalie en samen zijn jullie het eerste aanspreekpunt van de gemeente.
  • Je hebt een breed takenpakket. Je ontvangt de klanten en helpt hen verder.
  • Je hebt een rol in diverse (digitale) administratieve processen zoals rijontheffingen en burgerzaken.
  • Je ondersteunt ook bij administratieve taken in de organisatie, zoals postregistratie, bestuurssecretariaat en personeelsadministratie.

WIE BEN JIJ?

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega op MBO-niveau die zich thuis voelt in deze klantgerichte en communicatieve functie. Heb jij affiniteit met de taken van een gemeente? Sta je stevig in je schoenen? Werk jij zorgvuldig en nauwkeurig, kun je snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en goed het overzicht bewaren? Zie jij waar het werk ligt en pak je dit snel op? Werk je graag samen in een team dat samen de schouders eronder zet? Ben je digitaal vaardig en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je belangstelling dan kun je tot en met 15 april 2021 digitaal solliciteren via solliciteren@schiermonnikoog.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 april. Bij indiensttreding wordt gevraagd een actuele VOG te overleggen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Gemeente Schiermonnikoog

Nieuwestreek 5
9166 LX
https://www.schiermonnikoog.nl
0519535050

Reageer op deze vacature!

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden

Share This

Delen

Deel deze vacature met je vrienden!